**~~התמקדות עם הגוף השלם (Wholebody Focusing)~~**
אוגוסט – 29-30 ***עם בעז יכין *** ~
"מתחת לדפוסים המותנים והבלתי מודעים של הוויתנו, אופן החשיבה והתנועה שלנו, קיים מעיין פנימי של חכמה וחיים שיודע כיצד לשחרר את המתח והטראומות שלנו ולהשלים (להניע קדימה) את המצבים הלא פתורים בחיינו". – גלן פלייש Ph.D
התמקדות עם הגוף השלם היא כלי נפלא, שאותו אני לומד, חוקר ומלמד בשנים האחרונות. זו דרך לעבודה עם התמקדות מתוך חיבור מלא לגוף וכוחות הריפוי והצמיחה שעולים מתוכו, כולל דרכים לתמוך ב felt sense שעולה בגופנו, להזמין אותו לגדול ולהתבטא במגוון דרכים, וגם לשהות עם התחושות כך שנוכל ממש לספוג אותן לגופינו, לחוות ולנשום אותן ולעבור איתן תהליך שינוי ממשי ומשמעותי. לאלו ביניכם שמלווים תהליכים של אנשים אחרים זו תהיה הזדמנות לחוות דרך עבודה מאוד מעצימה ומאפשרת ולקבל הרבה כלים לעבודת התמקדות דרך הגוף. הסדנה מתבססת על חומרים מהסדנאות שהעביר בארץ גלן פלייש, ממובילי השיטה בעולם, ועל שנים של עבודה עם התמקדות ושיטות גוף נפש נוספות.
הסדנה מתאימה למתמקדים ומטפלים בהתמקדות שרוצים ללמוד ולחוות אפשרויות נוספות להתמקדות עם הגוף, וגם למי שחוו כבר Wholebody Focusing ורוצים להעמיק בחיבור אל הגוף ולקבל כלים נוספים.
לשאלות נוספות אתם מוזמנים לפנות אלי טלפונית – 0546360579;
הסדנה תתקיים ב"משיב נפש" ביישוב כליל,
בשעות 10-16 בשישי ובשבת ה- 29-30 לאוגוסט.
עלות: 550 ש"ח.
אשמח מאוד לראותכם! אני מרגיש שזו תהיה סדנה מאוד מיוחדת ומחכה למפגש 🙂 להרשמה עלויות ופרטים נוספים : בועז – 05406360579 boaz.yachin@gmail.com
~~***~~***~~***~~***~~***~~***~~***~~***~~***~~***~~***~